Black Moustache

sunnuntaina, syyskuuta 18

One day i will be ready to go see the world behind my wall

Hitto et ärsyttää... Ensikski mua väsyttää, stressattaa tiistain matikankoe ku en osaa mitää - kiitos huonon opettajan, kirja on koulus ja pystyn lukee vast maanantaina. En hiffaa mitää täst ysin matikast ja sen takii saan varmaa kauheen huonon arvosanan. Ei entinenkää opettaja mikää maailma paras ollu mut parempi opettaa ja nyt kyl toivoo et se tulis takas. No, pitää vaa koittaa saada apuopelt kokeen jälkee vähä tuntei et tajuis jotai. 
Sitte vähä ilosempii asioihin. Oltii eilen kaveril yötä haksin lähel keskellä mettää. Meit oli yhteensä siel 5 + sit sen perhe joka oli kans himas. Oli semmonen mukava chillaus ilta johon kuulu paljon leffoi ja bondaust(: Tänää ollu suurimmaksee osaks kotona ottamas rennosti ja luultavasti huomen samallainen päivä ellen sit päätä mennä selloo sinin kaa.
Meil muuten oli koulukuvaus viimeviikol. Ootan innolla luokkakuvaa ja kaverikuvaa mut en haluu nähä sitä mun yksittäiskuvaa nimittäin mun virne oli mitä tyhmin siin ja sit äiti laittaa ne kumminki kaikille sukulaisille, ihan kiva sit hei..... Nytte nukkumaan, Öitä!
<3ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti