Black Moustache

keskiviikkona, syyskuuta 14

Oh no, I've said too much, I haven't said enough

Helou! Sori tää pieni kirjotus tauko taas, on ollu vähä kaikkee nyt täs. Viime viikonloppu oli ihan huippu! Eka perjantaina oltii Töölössä kaverilla ja oli kivaa. Kävästii kans pari kertaa viereises mäkis ja ekal kerral lähti mukaan 25 juustoo ja 100 nugettii:D kyllä sil sit pärjäs hyvin koko loppu illan ja juustoja riitti viel seuraavaks aamukski. Lauantain ku tulin kotiin ni olin ihan poikki ja piti viel viettää iskän synttäreitä. Neljännen päikkärin jälkee päätin mennä koneelle ja menin sit nukkumaan 11 ja seuraavana aamuna ylös 10 aikoihin ja lähtö lintsille Sinin, Ainon ja Miljan kans. Harmi ku ukko ja kirnu ei ollu auki, mut muuten oli tosi kivaa:) 
Toissapäivänä kävin taas ratsastamas Londalla ja oli ihan kiva tunti ja siin oli kyl viikon vatsalihas treenit samalla, nimittäin se harjotusravissa istuminen tuntu kyl kunnolla vatsassa! 
Jes, tänää olin vihdoin ja viimein täyttämäs yhen tettipaikan paperit Helsingin Kaupungin Teatterissa ja VASTA ensviikon torstaina sinne ylelle täyttelemään papereita. Ei taida ope oikee tykkää ku oon näin myöhäs näitte TET juttujen kans s: mut ei voi mitään:)
JC 49.90€
<3ella
Lil Wayne - How To Love

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti