Black Moustache

sunnuntaina, helmikuuta 12

2011
Päätin tehä tälläsen postauksen johon laitan vuodelta 2011 kaikenlaisia kuvia. Mun on pitäny tehä tää jo aijemmin mut en vaan oo saanu aikaseks joten tässä se nyt on.

Tammikuussa oltiin aika paljon laivalla. Käytiin Janinan kans isabellalla ja sit mariellalla olin Shiran kanssa. Mariellalla tutustuttiin kans joihinki säbäpelaajiin ja tuli sit tosi kiva laiva reissu.

Helmikuussa HIFKi voitti talviklassikon. Helmikuusta en muista paljookaan ku ystävänpäivän ja sen et 2011 talvena oli aivan törkeen paljon lunta! oli hankaluuksia löytää mitään helmikuuhun ja en oo ite yhtään tyytyväinen tohon kuvaan...

Täs kuussa sain luvan ottaa napakorun. Vietettiin kans Juuson(serkku) konffista ja toi kuva musta on ku koitettiin Shiran kanssa ottaa kuvia meijän tulevaan Shira's kauppaan. 

Huhtikuussa se suuri virhe tapahtu, leikkasin hiukset lyhyiks. No kai siitäki oli jotain hyötyy. Huhtikuussa mul oli kans synttärit ja sain iPhonen lahjaks iskältä.

Suomi voitti MM-kisat! Oli kans vuoden vikat discot ja muistaakseni toukokuus oli jo tosi lämpimiä päiviä ja ulkona tarkeni shortseissa ja topissa(:

Kesäloma <3 Oltiin koulun kanssa Your Move tapahtumassa, käytiin himoksella porukoitten kanssa ja oli ihana ratsastusleiri  Husössä Sinin, Miljan, Ainon ja Jennyn kanssa.

Heinäkuussa oli tietenki ikimuistonen skriba ja sen jälkeen tietty konffis. Kävästiin edestakas Dankun kanssa ruotsissa ja kavereitten kans oltiin rannalla ja vaikka mitä kivaa.

Eka ratsastus tunti kesän jälkeen ja ratsastin Beethowenilla. Kävästiin kans Karinin, Antin ja Ronnyn kans lintsillä ja pääs testaa uutta Ukkoo. Sinapossu tuli meille ja koulut alko. 

Syyskuussa alkoki olee jo huomattavasti kylmempi. Iskä täytti 50v ja kävin pari kertaa turussa ratsastelemassa. Nii ja sit oltii kans kattomas nelosen ilotulitusta.

Koulukuvaus, tetti ylellä ja teatterissa, Karinin ja Tonyn 15v synttärit. Oli kans tää KAMALA varvas leikkaus. Justin Bieber julkas joululevyn, Under The Mistletoe.

Tuli käytyy yllättävän paljon leffassa kavereitten kanssa. Meil oli koulussa mun eka ja vika julbasar, eli sellaset joulumyyjäiset. Huoneeseen sain vihdoin hankittua kauan odotetut koukut johon saan ripustettua koruja.^^

Viimeinen kuukaus joulukuu sisäls normaalii enemmän lätkää. Oli kans nyt yläasteen vika joulujuhla. Jouluna sain kivoja lahjoja ja vietin kivan uudenvuoden (josta tosin unohdin laittaa kuvan).

Tässä onkin sitte lyhyesti mun koko vuos 2011. Ihania muistoja tuli mieleen ku kokosin ja etin näitä kuvia, kiitos kaikille ihanasta viime vuodesta! (:
joku shiran sekoilu vuodelta 2011.
<3ella

6 kommenttia:

  1. Anonyymi12/2/12

    Ihana blogi <3
    http://feedmyfuckingunicorn.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. tositosi kiva blogi sulla :) yllätyin ilosesti ku bongasin ratsastus-ja lätkäkuvia !:D jään ehdottomasti seuraileen !

    VastaaPoista
  3. jee kirjotit vihdoi ridast ja lätkäst oon ylpee:) mut meist on vaa 1 kuva?:(

    VastaaPoista
  4. :) joo nii on): johtuen siitä et 12000 kuvast oli hankala löytää oikeit päivämäärii ja muutenkaa ei oo iskäl koneel kauheest kaverikuvii :/

    VastaaPoista