Black Moustache

keskiviikkona, elokuuta 17

Back to school

Moikkamoi! Eli tiistain alko koulut ja toka koulupäivä meni tällases asussa
Liivi - ite tehny koulus
toppi - h&m
tuubitoppi - Vero Moda
vyö - Lindex
legginsit - h&m

Nonii nyt sain tehtyy vihdoin ekan postauksen jos on tän päivän asu, lupaan nyt ku koulut alko ni laittaa päivän asun joka postaukse. Jep, eli tiistaina alko sit koulut. Ihan kiva olla siel pitkäst aikaa kaikkien kavereitten kaa vaik toi aamul aikasin heräämine ja läksyjen teko ei oo ihan mun juttu. Meil vaihtu nyt ikäväkyllä luokanvalvoja ku entinen lähti vuodeks johonki.. En tykkää yyyhtään tost nykysest ku se on tavallaa nii ankara ja niinku sellane vakava, ja meil on sitä 8h viikos, huhu. ei kiva ei kiva. Tänää sai nähä vähä uusii opettajii ku oli eka "oikee" koulupv ja uus bilsanope on tosi mukava, onneks:)
Täs sunnuntain olin vähä jumbos ja käytii testaa solariumii kaverin kans, haha oli kyl aika jännä kokemus toi solarium. Oli koko sunnuntain kipee kurkku ja ku pääsin kotii ni olo vaa paheni ja kuume nous. Luulin etten pääsis kouluu tiistain mut onneks kuume sit laski maanantai aamun mut en kyl päässy ratsastaa sit sillo): Jeepsis, huomenna lisää, näkemisii(:
sori aika tylsä postaus ku ei paljoo kuvii mut ei oo ollu oikee mitää kuvattavaa, huomen sit vähä kuviiki!

Muuten ku yritän kommentoida tähän omaan blogiin ni tulee et ' Nykyisellä tililläsi (**************@live.com) ei ole oikeutta katsella tätä sivua. ' ni onko kellään tietoo mist tää johtuu ? ite en tajuu nyt yhtää ja luulis nyt olevan oikeus kommentoida omaan blogiinsa, vai :D
<3ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti