Black Moustache

sunnuntaina, heinäkuuta 24

The best time of your life



Hei taas pitkästä aikaa! En oo siis päässy kirjottelee viikkoo ku olin riparil ja oli muuten ihan huippu leiri. Ihan mahtavii ihmisii ja varmaa yks parhaimmist viikoist koskaa ! Tulee tulee kauhee ikävä mut onneks näkee sunnuntain kaikki + sit elokuus koulus:) 
Eli meit oli leiril semmoset 22 + isoset ja ne johtajat ja pappi. Ekan päivän meijät jaettii neljää ryhmää ja mä jouduin semmosee ryhmää mist en tuntenu ku yhen jätkän. Sen ryhmän isoset oli Basse ja Alex, ihan parhaat isoset tietty ja meijän ryhmän nimi oli Apokryferna. Näitte ryhmien kans kisattii sit joka päivä sellases Olympia jutus jos piti kerää mahollisimman paljon pisteit ja tultii leiril lopus kolmansiks. Sil ei kyl oo mitää välii monenneks, kunhan on hauskaa niinku meil oliki! Nukuin samas huonees Dankun kans ja olin suurimman osan ajast sillee Antin ja noitten joittenki kaa ja sit yllättävän vähän näitte parhaite tyttöjenkaa sielt. 
Oivoi, voisin kertoo täst leirist 1000 sivusen tarinan kaikest hauskast mitä siel tapahtu mut enpä nyt taida. Mut sanon vaa et oli PARAS leiriiii ja huippu ihmisii ja kivas paikas! Onkyl kiva olla himas mut kyl siel kauemminki ois helposti viihtyny ! (tähän postauksee tulee sit paljon kuvii leirist!!!)
Sjömasro, Hanko 18.7-24.7.2011 <3
 
 

Kamala muuten se Norjan tapahtuma ): miten joku voi olla nii sairas, 93 kuollu. ihan hirveetä! Pidettii leirilki hiljanen hetki tapahtuneest. r.i.p. 
<3ella
The Giant Leap - The Best Time Of Your Life

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti